PKK’nın patlayıcıları bitmiyor

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Kekliktepe mevkiinde 60 kilo patlayıcı ve çok sayıda mühimmat bulundu.Alınan bilgilere göre, Güroymak ilçe kırsalında bir süredir arama tarama faaliyeti gerçekleştiren jandarma ekipleri, Kekliktepe mevkiine yakın alanda a

PKK’nın patlayıcıları bitmiyor

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Kekliktepe mevkiinde 60 kilo patlayıcı ve çok sayıda mühimmat bulundu.

Alınan bilgilere göre, Güroymak ilçe kırsalında bir süredir arama tarama faaliyeti gerçekleştiren jandarma ekipleri, Kekliktepe mevkiine yakın alanda amonyum nitrat, mazot ve demir parçalarıyla güçlendirilmiş 60 kilo patlayıcı ile birlikte 40 adet batarya, 200 metre kablo ve patlayıcı madde yapımında kullanılan çok sayıda mühimmat ele geçirdi. Güroymak - Muş D300 karayoluna döşenmek üzere hazırlandığı değerlendirilen patlayıcı ve ele geçirilen mühimmatlar jandarma ekipleri tarafından çevrede alınan güvenlik önleminin ardından patlatılarak imha edildi.

Güvenlik güçleri, ilçe kırsalındaki arama tarama faaliyetine devam ediyor.

PKK’nın patlayıcıları bitmiyor

PKK’nın patlayıcıları bitmiyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler