PKK'nın kaçırdığı memur Söke'de!

Terör örgütüne üye bir grup tarafından PKK mensubu tarafından 9 Temmuz'da kaçırıldıktan sonra geçtiğimiz Perşembe günü Diyarbakır'ın Lice ilçesi yakınlarında serbest bırakılan sağlık memuru Aytekin Turhan Uz, Söke ilçesindeki ailesinin yanına gelerek hasr

PKK'nın kaçırdığı memur Söke'de!

Terör örgütüne üye bir grup tarafından PKK mensubu tarafından 9 Temmuz'da kaçırıldıktan sonra geçtiğimiz Perşembe günü Diyarbakır'ın Lice ilçesi yakınlarında serbest bırakılan sağlık memuru Aytekin Turhan Uz, Söke ilçesindeki ailesinin yanına gelerek hasret giderdi.

Uz, yaptığı açıklamada Söke'deki anne ve babasına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu, onların yanında hasret giderdiğini söyledi.

Rahatsızlığı nedeniyle oğlunun kaçırıldığı haberleri söylenmeyen anne Hatice Uz ise oğluna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Üzüntü ve sevinci birarada yaşadım. Şükürler olsun Allah oğlumu bana bağışladı'' dedi.

Baba Ali Uz ise oğlunun serbest bırakılmasının ardından rahat bir nefes aldıklarını, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Bingöl İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin'in de telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunduğunu kaydetti.

Bir grup terör örgütü PKK mensubu, 9 Temmuz 2011'de Bingöl-Lice karayolunda durdurdukları araçlardan Genç Devlet Hastanesi'nde görevli Sağlık Memuru Aytekin Turhan Uz ile birlikte 3 kişiyi kaçırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem