PKK'nın kaçırdığı 3 öğretmen...

PKK'lılar tarafından 27 Eylül'de Diyarbakır'ın Lice'nin Birlik Köyü'nden kaçırılan Ümit Eşer, Tubay Yalçın ve Merdal Aksoy'un dün gece geç saatlerde serbest bırakıldığı belirtildi. Öğretmenlerin Lice İlçe Jandarma Komutanlığı'na ifade verdikten sonra aile

PKK'nın kaçırdığı 3 öğretmen...

PKK'lılar tarafından 27 Eylül'de Diyarbakır'ın Lice'nin Birlik Köyü'nden kaçırılan Ümit Eşer, Tubay Yalçın ve Merdal Aksoy'un dün gece geç saatlerde serbest bırakıldığı belirtildi. Öğretmenlerin Lice İlçe Jandarma Komutanlığı'na ifade verdikten sonra ailelerin yanına gittiği belirtildi.

PKK daha önce de Diyarbakır'ın Lice ve Hazro ilçeleri ile Elazığ'ın Arıcak ilçesinden kaçırdığı 8 öğretmeni serbest bırakmıştı. PKK'nın elinde şu anda sadece 22 Eylül'de Lice'nin Baharlı köyünden kaçırılan Kayseri nüfusuna kayıtlı asker öğretmen olan Mehmet Gözbaşı bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler