PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon

Nusaybin'e bağlı Girmeli ve çevre köylerinde 4 gün önce YGD-H üyelerine yönelik güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 6 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda eve eş zamanlı ani baskın düzenleyen jandarma ekipleri, yasa dışı örgüt ile ilişkiler

PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon

Nusaybin'e bağlı Girmeli ve çevre köylerinde 4 gün önce YGD-H üyelerine yönelik güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 6 kişi gözaltına alındı.

Çok sayıda eve eş zamanlı ani baskın düzenleyen jandarma ekipleri, yasa dışı örgüt ile ilişkileri bulunduğu öne sürülen 6 kişiyi gözaltına aldı.

3'Ü TUTUKLANDI

Jandarmadaki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Siraç D., Tayfur S. ve 16 yaşındaki H.Ş., YGD-H ile bağlantıları olduğu ve Abdullah Öcalan fotoğraflarını Facebook'ta paylaştıkları gerekçesiyle sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler