PKK'nın 5 sığınağı imha edildi

 PKK/ KCK bölücü terör örgütünün kırsal alanında sorumlu düzeyde faaliyet yürüttüğü esnada 29 Mayıs 2012 günü teslim olan bölge sorumlusu S.Ö. isimli terör örgütü mensubunun Bulanık ve Varto ilçeleri kırsal alanında Muş İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma

PKK'nın 5 sığınağı imha edildi

 

PKK/ KCK bölücü terör örgütünün kırsal alanında sorumlu düzeyde faaliyet yürüttüğü esnada 29 Mayıs 2012 günü teslim olan bölge sorumlusu S.Ö. isimli terör örgütü mensubunun Bulanık ve Varto ilçeleri kırsal alanında Muş İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince yaptırılan yer gösterme çalışmaları neticesinde biri sözde Şehit Ronahi Eğitim Kampı , biri sözde Şehit Şirvan Eğitim Kampı olarak kullanılmış olan toplam (5) adet sığınak tespit edilerek güvenlik güçlerince imha edildi.

Sığınaklar içerisinde patlayıcı madde düzeneğinde kullanılmak üzere düzenekler, 19 adet AK -47 fişeği, jeneretör, akü, renkli scaner, dürbün, radyo, cep telefonları, giyim malzemeleri, yaşam gıda ve medical malzemeler ele geçirildi.

Terör örgütünün sığınaklarında ayrıca bol miktarda örgütsel içerikli kitap ile İncil, Zerdüşlük ve Budizm kitapları çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem