PKK'lılar rahat durmuyor: 1 polis şehit

Haber61 - Haber servisi Türkiye'de son günlerde gelen şehit haberlerinin yanı sıra PKK'nın hain saldırılarında bir çok asker polis ve sivil yaralandı. Son olarak Haber61 Haber Servisinin edindiği bilgiye göre; Ağrı'dan ailesiyle Adana'ya gitmekte olan pol

PKK'lılar rahat durmuyor: 1 polis şehit

Haber61 - Haber servisi

Türkiye'de son günlerde gelen şehit haberlerinin yanı sıra PKK'nın hain saldırılarında bir çok asker polis ve sivil yaralandı.

Son olarak Haber61 Haber Servisinin edindiği bilgiye göre; Ağrı'dan ailesiyle Adana'ya gitmekte olan polis memuru Kadir Özkara , Erzincan Pulumur arasında yol kesen bir grup PKK'lı tarafından durdurulmak istendi. Özkara durmak istemeden yola devam edince PKK'lılar tarafından araç taranması sonucu kendisi ve kızı ağır şekilde yaralandı.

Kadir Özkara ve kızı Tunceli Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.Polis memuru Kadir Özkara'nın hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem