PKK'lılar Değil Telsizler Gitmiş!

İstihbarat birimleri ve güvenlik güçlerinin PKK'lıların sınır dışına çıkıp çıkmadığını telsiz sinyallerinden takip ettiğini öğrenen örgütten ilginç hamle.. İstihbarat ve güvenlik birimlerinin hükümete sunduğu raporlarda çekilme süreci ile ilgili bir anlam

PKK'lılar Değil Telsizler Gitmiş!
İstihbarat birimleri ve güvenlik güçlerinin PKK'lıların sınır dışına çıkıp çıkmadığını telsiz sinyallerinden takip ettiğini öğrenen örgütten ilginç hamle.. İstihbarat ve güvenlik birimlerinin hükümete sunduğu raporlarda çekilme süreci ile ilgili bir anlamda 'son fotoğrafa' yer verildi. 
 
Türkiye'nin haberine göre, raporlardaki son analiz şöyle:
 
İstihbarat birimleri ve güvenlik güçleri, PKK'lıları büyük oranda telsiz sinyallerinden takip ediyor. Bu telsiz hareketlerinden de PKK'lıların büyük bölümünün halen Türkiye içinde kaldığı tespit edildi. Çekilmiş gibi görünen PKK'lıların telsiz takibini fark edince, kendilerini değil telsizlerini Zaho'ya gönderdiği belirlendi.
 
Çekilmenin en erken Eylül-Ekim ayında tamamlanabileceği, demokratikleşme paketinin de yeni yasama yılında gündeme geleceği fikri ağır basıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler