PKK'lılar ateş altında!

Elazığ'ın Arıcak İlçesi'ndeki Görese Dağı'nda tespit edilen bir grup PKK'lıyı etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon düzenlendi. Kobra helikopterler PKK'lıların bulunduğu alanları yoğun ateş altına aldı. Arıcak yakınlarında bulunan Görese Dağı

PKK'lılar ateş altında!

Elazığ'ın Arıcak İlçesi'ndeki Görese Dağı'nda tespit edilen bir grup PKK'lıyı etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon düzenlendi. Kobra helikopterler PKK'lıların bulunduğu alanları yoğun ateş altına aldı.

 Arıcak yakınlarında bulunan Görese Dağı'nda bir grup PKK'lının bulunduğunu belirleyen güvenlik güçleri bölgede hava destekli operasyon başlattı. Bugün saat 16.00 sıralarında Kobra helikopterler PKK'lıların bulunduğu alanları yoğun ateş altına aldı. Bölgeye karadan da komandolar sevkedilirken, operasyonların sürdüğü belirtildi.

 Görese Dağı'nda bulunan PKK'lıların 27 Eylül 2011 günü Arıcak İlçesi Yoğunbilek Köyü'nde görev yapan 4 öğretmenin kaçırılmasına karışan grup olduğu belirtildi. Öğretmenler daha sonra serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem