PKK'lıdan şok eden sözler

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde 1 Kasım’da askeri servis araçlarına bombalı araçla saldırı düzenleyerek 4 kişinin yaralanmasına neden olan PKK’nın bombacısı 26 yaşındaki M. S., “anne özlemi” nedeniyle örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim oldu. “Benim d

PKK'lıdan şok eden sözler

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde 1 Kasım’da askeri servis araçlarına bombalı araçla saldırı düzenleyerek 4 kişinin yaralanmasına neden olan PKK’nın bombacısı 26 yaşındaki M. S., “anne özlemi” nedeniyle örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim oldu. 

“Benim dışımda anneme bakacak kimse yoktu"
 
23 Aralık’ta teslimolan ve sevk edildiği adliyede tutuklanan M.S., 2009’da İstanbul’da üniversitede okurken PKK’ya katıldığını anlattı. 2010’da annesine bakacak kimsenin olmaması nedeniyle örgütten kaçma girişiminde bulunduğunu belirten M.S., “Benim dışımda anneme bakacak kimse yoktu. Annemi yalnız bıraktığım için çok üzgündüm. Annemi çok özlüyordum. Kaçmaya karar verdim. Kaçacağım örgüt tarafından öğrenilince 15 gün tecritte tutuldum. Daha sonra ikna edildim” dedi.
 
"Yaşanan savaşın anlamsızlığını düşünüp örgütten kaçtım”
 
Etkin pişmanlıktan yararlanmak istediğini söyleyen M. S., “Annemi yalnız bırakmam nedeniyle ve yaşanan savaşın anlamsızlığını düşünüp örgütten kaçtım” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler