PKK’lı teröristlere ait cephane ele geçirildi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde PKK'lı teröristlere ait keskin nişancı tüfeği ve uçaksavar olarak kullanılan dürbünlü keskin nişancı silahı Zagros ele geçirildi.Konuyla ilgili Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığımızca 29 Ekim

PKK’lı teröristlere ait cephane ele geçirildi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde PKK'lı teröristlere ait keskin nişancı tüfeği ve uçaksavar olarak kullanılan dürbünlü keskin nişancı silahı Zagros ele geçirildi.

Konuyla ilgili Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığımızca 29 Ekim 2015 Perşembe günü icra edilen arazi arama-tarama faaliyeti neticesinde Sarıkamış ilçesi Kalebaşı Seran Tepe yamaçları bölgesinde BTÖ mensuplarınca gizlenmiş bir şekilde terör örgütü tarafından keskin nişancı tüfeği ve uçaksavar olarak kullanılan (1) adet 12.7 mm çapında Zagros isimli silah üzerinde keskin nişancı dürbünü takılı şekilde ele geçirilmiştir" denildi.

Konuyla ilgili olarak Sarıkamış Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli takibata başlanıldığı ifade edilen açıklamada, güvenlik güçlerinin BTÖ mensuplarına karşı operasyonlarının kararlılıkla sürdürüleceğini dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem