PKK’lı kadın kılığında kaçmaya çalıştı

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Kekliktepe köyünde, bölücü terör örgütüne yardım ve yataklıktan aranan bir kişi, Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Özel Harekat Birliği'nin şafak vakti köye yaptığı operasyonla yakalandı. Alınan bilgilere gör

PKK’lı kadın kılığında kaçmaya çalıştı

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Kekliktepe köyünde, bölücü terör örgütüne yardım ve yataklıktan aranan bir kişi, Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Özel Harekat Birliği'nin şafak vakti köye yaptığı operasyonla yakalandı.

Alınan bilgilere göre, sabah saatlerinde, bölücü terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklıktan aranan Z.A. (24) isimli şahsın köye geldiği bilgisini alan Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Özel Harekat Birliği, şafak vaktinde ilçeye bağlı Kekliktepe köyündeki iki adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi.

İki ayrı evde yapılan arama sonucunda evlerin birinde şüpheli hareketleri olan ve evden uzaklaşmak isteyen bir kadın tespit eden güvenlik güçleri, yaptıkları kimlik kontrolünde şahsın yakalanmamak için kadın kılığına giren Z.A. olduğunu tespit etti. Kaçmak üzereyken yakalanan Z.A., yapılan adli işlemlerinden sonra Bitlis Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler