PKK'Antalya'yı Kana Bulayacaktı

Antalya'da PKK militanları, şehir merkezinde gerçekleştirmeyi planladıkları bombalı eylem öncesi 36 kilo A4 patlayıcı ile birlikte yakalandı.Eylemciler, şehir içinde askeri ve polis servis araçlarının güzergahına yerleştirecekleri uzaktan kumandalı bombal

PKK'Antalya'yı Kana Bulayacaktı

Antalya'da PKK militanları, şehir merkezinde gerçekleştirmeyi planladıkları bombalı eylem öncesi 36 kilo A4 patlayıcı ile birlikte yakalandı.

Eylemciler, şehir içinde askeri ve polis servis araçlarının güzergahına yerleştirecekleri uzaktan kumandalı bombalar ile büyük bir katliam yapmayı planladıklarını itiraf etti.

Teröristlerin savcılık ifadelerinde soğukkanlı şekilde "Eylemi gerçekleştirseydik çok insan ölecekti" dediği belirtilti.

Polis, eylemde kullanılması planlanan mühimmatlara, PKK'lı Bişar D.'nin ayakkabı astarından çıkan krokiyle ulaştı.

Krokiden yola çıkılarak Kent ormanında geniş bir bölge dedektör ve özel eğitimli bomba köpekleriyle arandı ve 36 kg A4 patlayıcıya ulaşıldı. Araçlarından tesettür kıyafetleri çıkan PKK'lılar bu kıyafetleri eylemi gerçekleştirdikten sonra kaçarken kullanacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem