PKK yöneticileri birbirine düştü: Ölse de kurtulsak!

Geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu toplantıda PKK elebaşlarından Cemil Bayık'ın 'Öcalan İmralı'da ölse de kurtulsak' dediği, bu sözler üzerine Murat Karayılan'a yakınlığıyla bilinen Demhat Agit'in is

PKK yöneticileri birbirine düştü: Ölse de kurtulsak!
Geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu toplantıda PKK elebaşlarından Cemil Bayık'ın 'Öcalan İmralı'da ölse de kurtulsak' dediği, bu sözler üzerine Murat Karayılan'a yakınlığıyla bilinen Demhat Agit'in ise Bayık'la kavgaya tutuştuğu öğrenildi.
 
Söz konusu toplantıda KCK yöneticisi Demhat Agit'in çözüm sürecini sabote edilmesinin sorumlusu olarak da Cemil Bayık ve Bese Hozat'ı gösterdiği belirtildi.
 
Şiddettli kavganın yaşandığı KCK yönetiminin toplantının ardından Bayık'ın sert muhalefeti sonrası 'Agit'in mağarada tutulması' talimatı verdiği ortaya çıktı.
 
MİLAT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler