PKK yine öğretmen kaçırdı

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde yol kesen bir grup PKK'lı, geçen yıl Mezra Beldesi İlköğretim Okulu'nda vekil öğretmenlik yapan 1 kadın ve geçici köy korucusunu kaçırdı.Beytüşşebap'a bağlı Çığlı köyü yolunu dün akşam saatlerinde kesen bir grup PKK'lı ara

PKK yine öğretmen kaçırdı

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde yol kesen bir grup PKK'lı, geçen yıl Mezra Beldesi İlköğretim Okulu'nda vekil öğretmenlik yapan 1 kadın ve geçici köy korucusunu kaçırdı.

Beytüşşebap'a bağlı Çığlı köyü yolunu dün akşam saatlerinde kesen bir grup PKK'lı araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Araçlarından indirdikleri kişilere örgüt propagandası yapan PKK'lılar, geçici köy korucusu Nesim Timur ile geçen yıl Mezra belde İlköğretim okulunda geçici öğretmenlik yapan Filiz Sümer'i yanlarına alarak dağlık alana doğru kaçtı.

Sümer'in bu yıl öğretmenlik yapmadığı belirtilirken, güvenlik güçleri bölgede operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem