Pkk yine durmadı

Hakkari'de askeri konvoyun geçişi sırasında daha önce PKK'lılar tarafından yola döşenen mayın patlatıldı.Hakkari'de askeri konvoyun geçişi sırasında daha önce Pkk'lılar tarafından yola döşenen mayın patlatıldı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmadı.Patlam

Pkk yine durmadı

Hakkari'de askeri konvoyun geçişi sırasında daha önce PKK'lılar tarafından yola döşenen mayın patlatıldı.

Hakkari'de askeri konvoyun geçişi sırasında daha önce Pkk'lılar tarafından yola döşenen mayın patlatıldı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmadı.

Patlama, Hakkari- Van karayolunun 30'uncu kilometresindeki Rezan Köyü yakınlarında  meydana geldi. Askeri konvoyun geçişi sırasında daha önce Pkk'lılar tarafından yola döşenen patlayıcı uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Patlamanın askeri konvoyun geçişinden birkaç saniye sonra olması faciayı önledi. Patlama nedeniyle Hakkari- Van karayolunda trafik tek şeritten sağlanıyor.

Bu arada Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde dün geceden beri hava hareketliliği yaşanıyor. Hakkari'deki Dağ ve Komando Tugayı ile Fatih Kışlası'nda kalkan Sikorsky tipi helikopterlerle Çukurca İlçesi Kuzey Irak sınırındaki Kazan Vadisi bölgesine yoğun bir şekilde asker ve mühimmat taşındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem