PKK yandaşları polisle çatıştı!

Şırnak'ta, yol kapatan PKK yandaşları müdahale eden polise havai fişek, molotofkakteyli ve taşla saldırınca çatışma çıktı. Kentin çeşitli noktalarında aralıklarla silah sesleri yankılandı. Şırnak kent merkezindeki Cizre Caddesi üzerinde dün gece toplanan

PKK yandaşları polisle çatıştı!

Şırnak'ta, yol kapatan PKK yandaşları müdahale eden polise havai fişek, molotofkakteyli ve taşla saldırınca çatışma çıktı. Kentin çeşitli noktalarında aralıklarla silah sesleri yankılandı.

Şırnak kent merkezindeki Cizre Caddesi üzerinde dün gece toplanan bir grup PKK yandaşı, Şırnak İl Kültür Merkezi önünde yolu trafiğe kapatarak yasa dışı eyleme başladı. TOMA ile zırhlı araçların olay yerine sevk edilmesi üzerine PKK yandaşları, polis araçlarına havai fişek, taş ve molotofkokteyleri ile saldırdı. Polis de saldırganlara gaz bombaları ve tazyikli su ile müdahale etti.

Olaylar sırasında trafikte sürücüler sıkıntılar yaşarken, kentin bir çok noktasında silah sesleri yankılandı. Geç saatlere kadar süren olaylar, göstericilerin bakımevi yönünde ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirmeleri ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem