PKK'ya büyük darbe: 10 hedef...

PKK'ya ait olduğu tespit edilen yurt içinde ve yurt dışındaki 10 hedef havadan vuruldu.

PKK'ya büyük darbe: 10 hedef...
Kuzey Irak'taki Gara bölgesi ve Şemdinli kırsalındaki PKK'ya ait 10 hedefe hava harekatı düzenlendi.

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları Kuzey Irak'taki Gara bölgesi ve Hakkari Şemdinli ilçesi kırsalındaki PKK'ya ait 10 hedefe hava harekatı düzenlendi. Hava harekatında hareket halindeki PKK'lı terörist grubu ve PKK'lı teröristlerin bulunduğu sığınak, mağara ve barınakların ateş altına alınarak imha edildiği belirtildi.

GARA BÖLGESİNDE PKK'YA AİT 3 HEDEF VURULDU 

Kuzey Irak'taki Gara bölgesine, alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu dün saat 11:13-11:50 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen harekat halindeki PKK'lı terörist grubu ve PKK'lı teröristlerin içinde bulunduğu sığınak barınaklardan oluşan 3 hedef ateş altına alınarak imha edildi.

ŞEMDİNLİ'DE 7 HEDEF İMHA EDİLDİ 

Hakkari Şemdinli kırsalında, alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu dün saat 15:02 - 17:02 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen PKK'lıların içinde bulunduğu sığınak, mağara, barınaktan oluşan 7 hedef ateş altına alınarak imha edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler