PKK ve KCK operasyonu: DBP’li başkan da gözaltında

Şanlıurfa'da il jandarma ekipleri tarafından PKK ve KCK'ya yönelik operasyonlarda DBP'nin Halfeti İlçe Eş Başkanı H.A.'nın da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri istihbarat çalışmaları neticesinde Viranş

PKK ve KCK operasyonu: DBP’li başkan da gözaltında

Şanlıurfa'da il jandarma ekipleri tarafından PKK ve KCK'ya yönelik operasyonlarda DBP'nin Halfeti İlçe Eş Başkanı H.A.'nın da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri istihbarat çalışmaları neticesinde Viranşehir ve Halfeti ilçelerinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyonlar düzenledi. Viranşehir ilçesi Işıldar Mahallesi'ndeki S.Y. isimli şahsın evinde yapılan aramada bir adet 9 mm çapında tabanca, bir adet tabanca şarjörü, 14 adet 9 mm çapında tabanca fişeği ele geçirildi. Halfeti ilçesi Yukarıgöklü ve Sırataşlar mahallelerinde H.A., E.G., A.B. ve G.K. isimli şahısların, internet ve sosyal medyayı kullanarak bölücü terör örgütünün propagandasını yaptıklarının belirlenmesi üzerine gerçekleştirilen diğer operasyonda ise 2 adet bilgisayar kasası, bir adet el kamerası, 6 adet CD, 4 adet örgütsel kitap ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Operasyonlarda, aralarında DBP Halfeti Eş başkanı H.A.'nın da bulunduğu 5 şahıs, cumhuriyet savcısının talimatı ile gözaltına alındı. Şahısların sorgularının ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

PKK ve KCK operasyonu: DBP’li başkan da gözaltında

PKK ve KCK operasyonu: DBP’li başkan da gözaltında

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem