PKK şimdi de uzman çavuş kaçırdı

Şırnak'ta bir uzman çavuşun sabah evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamaması akıllara PKK terör örgütünü getirdi.Son zamanlarda asker, korucu, öğretmen, sağlıkçı ve vatandaşları kaçıran terör örgütü PKK, daha önce de Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesind

PKK şimdi de uzman çavuş kaçırdı

Şırnak'ta bir uzman çavuşun sabah evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamaması akıllara PKK terör örgütünü getirdi.

Son zamanlarda asker, korucu, öğretmen, sağlıkçı ve vatandaşları kaçıran terör örgütü PKK, daha önce de Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 2 korucu ve 2 vatandaşı da kaçırmıştı.

Sabah'ın haberine göre bu sabah evinden çıkan bir uzman çavuştan haber alınamıyor. Şırnak 23'ncü Sınır Tümen Komutanlığı'nda görev yapan bir uzman çavuş, kent merkezindeki evinden saat 07.30 sıralarında çıktıktan sonra kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldığı ileri sürülüyor.

Bazı görgü tanıklarının uzman çavuşu kimliği belirsiz ve terör örgütü PKK üyesi olduğu ileri sürülen kişiler tarafından silahla alıkonulduğunu söyleniliyor. Uzman çavuşun bulunması için Şırnak Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler