PKK minibüs gasp etti!

Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütü mensuplarının sigara taşıyan bir minibüsü gasp ettiğini açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütüne müzahir bir grup tarafından, Diyarbakır-Muş Karayolu, Hani Serenköy Mahallesi bölge

PKK minibüs gasp etti!

Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütü mensuplarının sigara taşıyan bir minibüsü gasp ettiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütüne müzahir bir grup tarafından, Diyarbakır-Muş Karayolu, Hani Serenköy Mahallesi bölgesinde kesildiği belirtilerek anılan grup arasında yer alan bölücü terör örgütü mensuplarının, içerisinde 840 karton sigara bulunan bir minibüsü gasp ederek olay yerinden uzaklaştığı kaydedildi.

Hani Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli tahkikat başlatıldığı ifade edildi.

Açıklamada, bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından, 09-10 Haziran 2014 gecesi, Iğdır Aralık Yukarıaratan Köyü Serdarbulak Yaylası mevkiinde, Devlet Su İşlerine ait sulama göleti inşaatında çalışan ve sivil bir firmaya ait iki iş makinesi ve bir minibüs yakıldığı kaydedilerek Iğdır Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem