PKK Karadeniz'de çarpıldı

Haber61 – Haber Servisi – Son dönemlerde sıkça gündeme gelen Karadeniz’deki PKK yapılanması ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Giresun’un Şebinkarahisar ile Gümüşhane arasında bulunduğu öne sürülen örgüt üyelerinin İstihbarat kaynaklarına göre; bir kısmının

PKK Karadeniz'de çarpıldı

Haber61 – Haber Servisi – Son dönemlerde sıkça gündeme gelen Karadeniz’deki PKK yapılanması ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Giresun’un Şebinkarahisar ile Gümüşhane arasında bulunduğu öne sürülen örgüt üyelerinin İstihbarat kaynaklarına göre; bir kısmının hastalanarak geri döndüğü öğrenildi.

İstihbarat birimlerinin PKK’lı teröristlerin telsiz kestirmelerinden elde ettiği bilgiye göre; Suriye’den bölgeye gönderilen örgüt üyelerinin bir süre sonra doğa şartlarına uyum sağlayamadığı için hastalandıkları ve bu nedenden dolayı da geri dönmek için Kandil’den izin istediklerini saptandı.

Karadeniz’e takviye olarak gönderilen 20’ye yakın teröristin geri dönmek istiyoruz çağrısına Kandil’in de izin verdiği öğrenildi. İstihbarat raporlarına göre; bölgede küçük bir gurubun kaldığı ve kış koşullanması hazırlığında olduğu tespiti yapıldı. Yine aynı telsiz kestirmelerinde Karadeniz doğasından çok etkilendikleri ve kolay hasta oldukları öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem