PKK kamplarına hava harekatı

Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Irak'taki Sinath-Haftanin bölgelerine düzenlenen hava harekatında teröristlerce kullanıldığı tespit edilen sığınak ve silah mevzilerinin imha edildiğini bildirdi. Operasyonda en az 4 teröristin öldürüldüğü belirtildi. Genelku

PKK kamplarına hava harekatı

Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Irak'taki Sinath-Haftanin bölgelerine düzenlenen hava harekatında teröristlerce kullanıldığı tespit edilen sığınak ve silah mevzilerinin imha edildiğini bildirdi. Operasyonda en az 4 teröristin öldürüldüğü belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinin "Önemli yurt içi olaylar" kısmında yer alan bilgilere göre, Hakkari Yüksekova'da devam operasyonda, tespit edilen bölücü terör örgütüne ait barınak, mağara ve silah mevzileri düzenlenen hava harekatı ile imha edildi.

Irak Kuzeyi Sinath-Haftanin bölgelerinde, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen sığınak ve silah mevzileri düzenlenen hava harekatı ile imha edildi. Operasyonda en az 4 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi.

Şırnak'ta güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi araması faaliyeti esnasında, iki adet el yapımı patlayıcı (EYP), 416 adet Doçka mermisi, 10 adet el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ile muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde arama-tarama faaliyeti icra eden güvenlik güçlerince bir sığınakta bölücü terör örgütü mensubu teröristlere ait muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

SÖZDE ŞEHİTLİKTE 200 KİLO ESRAR

Tunceli'de devam eden operasyon kapsamında, bölgedeki sözde bölücü terör örgütü mezarlığında kaçak olarak inşa edilmiş üç bina kullanılamaz hale getirildi.

Diyarbakır'da devam eden operasyonda, sözde bölücü terör örgütü mezarlığında bulunan kaçak yapılar kullanılamaz hale getirildi. Sözde mezarlık bölgesinde 200 kilogram esrar ile muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi, bir adet el yapımı patlayıcı bulunarak imha edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem