PKK kaçırdığı 4 işçiyi bıraktı

Şirvan İlçesi karayolu üzerindeki özel bir şirkete ait baraj şantiyesine 9 Eylül'de baskın düzenleyen ve iş makinelarini ateşe veren teröristler tarafından kaçırılan Kahramanmaraş nufusuna kayıtlı Hacı Kozludereli, Ali Çatak, Doğan Dönekli ve Doğan Kaz ad

PKK kaçırdığı 4 işçiyi bıraktı

Şirvan İlçesi karayolu üzerindeki özel bir şirkete ait baraj şantiyesine 9 Eylül'de baskın düzenleyen ve iş makinelarini ateşe veren teröristler tarafından kaçırılan Kahramanmaraş nufusuna kayıtlı Hacı Kozludereli, Ali Çatak, Doğan Dönekli ve Doğan Kaz adlı işçiler dün akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

İHD Siirt Şube Başkanı Vetha Aydın, ailelerin dün gece kendilerini aradığını belirterek, "Kaçırılanların serbest bırakıldığını ve Siirt'te olduklarını söylediler. Yaptığımız araştırmada, serbest bırakılan işçiler dün gece Siirt'e gelip otelde kalmışlar ve bu sabah ifade vermek için Şirvan ilçe Jandarma karakoluna gitmişler. İfade işlemleri bittinten sonra konu ile ilgili açıklamada bulunacağız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem