Pkk kaçırdığı 3 öğretmeni serbest bıraktı

Mardin 'in Midyat İlçesi'ne bağlı Çalpınar Köyü İlköğretim okulunda görev yaparken cuma günü PKK tarafından kaçırılan okul müdürü Yener Özoğuz ile öğretmenler Yunus Aykut ve Mehmet Beşir Noyan , bu akşam saatlerinde serbest bırakıldı.Midyat’a 18 kilometre

Pkk kaçırdığı 3 öğretmeni serbest bıraktı

Mardin 'in Midyat İlçesi'ne bağlı Çalpınar Köyü İlköğretim okulunda görev yaparken cuma günü PKK tarafından kaçırılan okul müdürü Yener Özoğuz ile öğretmenler Yunus Aykut ve Mehmet Beşir Noyan , bu akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

Midyat’a 18 kilometre mesafede bulunan 210 öğrencili, 300 nüfuslu Çalpınar Köyü İlköğretim Okulu’nda görev yapan okul müdürü 24 yaşındaki Yener Özoğuz ile öğretmenler 34 yaşındaki Yunus Aykut ve 46 yaşındaki Mehmet Beşir Noyan'ı cuma akşamı Midyat ilçesine dönerken bulundukları minübüslerinin önünü kesen bir grup PKK'lı terörist tarafından kaçırıldı.
 
PKK'lılar kaçırdıkları 3 öğretmeni bu akşam saatlerinde Nusaybin İlçesi yakınlarında serbest bırakıldı. Öğretmenler ifade vermek üzere Midyat İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler