PKK gazetecileri canlı kalkan yaptı

PKK gazetecileri kalkan olarak kullandı Türkiye Gazetesi Muhabirleri Adem Demir ve Osman Sağırlı, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen saldırıda çatışmanın ortasında kaldı.      Terör örgütü PKK'nın Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki karakollara eş za

PKK gazetecileri canlı kalkan yaptı

PKK gazetecileri kalkan olarak kullandı Türkiye Gazetesi Muhabirleri Adem Demir ve Osman Sağırlı, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen saldırıda çatışmanın ortasında kaldı.     

 

Terör örgütü PKK'nın Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki karakollara eş zamanlı düzenlediği saldırıda, operasyonları takip etmek üzere bölgede görev yapan Türkiye Gazetesi Muhabirleri Adem Demir ve Osman Sağırlı çatışmanın ortasında kaldı.

 

Araçlarına PKK militanları tarafından ateş açılan muhabirler, teröristler tarafından canlı kalkan olarak kullanılmaya çalışıldı. Teröristlerin elinden kurtulan Demir ve Sağırlı, Geçimli Köyü'ne sığınarak kurtuldu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler