PKK Emniyet amirliğine saldırdı

Van'ın Gevaş İlçe Emniyet Amirliğine PKK'lı teröristler tarafından roket ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.Saldırıda ölen yada yaralanan olmazken, kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.Saldırı saat 21.30 sıralarında Bahçeli

PKK Emniyet amirliğine saldırdı

Van'ın Gevaş İlçe Emniyet Amirliğine PKK'lı teröristler tarafından roket ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Saldırıda ölen yada yaralanan olmazken, kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Saldırı saat 21.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan Emniyet Amirliği'ne yapıldı. Sayıları belirlenemeyen teröristler, emniyet amirliğine mahalledeki ağaçlık bölgeden önce roket atıp, daha sonra uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Polisin anında karşılık vermesi üzerine karanlıktan faydalanan teröristler, dağlık alana doğru kaçarak izlerini kaybettirdi. Silah sesleri 20 dakika boyunca ilçenin her yerinde duyuldu. Saldırının ardından bölgeye aralarında özel harekat polislerinin de bulunduğu çok sayıda ekip sevk edildi. Saldırıda PKK'lı teröristlerin attığı roket mermisi emniyet amirliğinin çatısına isabet etti. Saldırıda ölen yada yaralanan olmazken, kaçan teröristlerin yakalanması için zırhlı araçlarla mahalle aralarına giren polis teröristlerin izini sürmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler