PKK bu durumda bile durmuyor

Türkiye’nin dört bir yanında herkes bölge için seferber olurken; terör örgütünün yayın organı Roj Tv başta olmak üzere örgütün yayın organları ise halkı kışkırtmaya çalışıyor. Yapılan yayınlarla halk ayaklanmaya çağrılıyor. Özellikle Roj Tv’de konuşanlar,

PKK bu durumda bile durmuyor

Türkiye’nin dört bir yanında herkes bölge için seferber olurken; terör örgütünün yayın organı Roj Tv başta olmak üzere örgütün yayın organları ise halkı kışkırtmaya çalışıyor.

 Yapılan yayınlarla halk ayaklanmaya çağrılıyor. Özellikle Roj Tv’de konuşanlar, cezaevleri başta olmak üzere herkesin direnişe geçmesi gerektiğini, halkın sokağa dökülmesi ve saldırmaları gerektiğini belirtiyorlar.

 Polis ve askeri de hedef gösteren yayınlar yapan Roj Tv, “Asker, polis, milletvekili rahat dolaşmamalıdır. Bunlar Kürt halkının düşmanlarıdır.” diyerek kışkırtıcı yayınlara imza atıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem