PKK, bölgenin ekonomisini baltalamaya devam ediyor

Bingöl'de yol kesen bir grup PKK'lı, 2 iş makinesi ile 2 kamyonu ateşe verdi.Edinilen bilgilere göre, olay, Karlıova ilçesi Çukurtepe köyü yakınlarında meydana geldi. Burada Bingöl-Erzurum karayolunu kesip, yoldan geçen araçları durdurarak, kimlik kontrol

PKK, bölgenin ekonomisini baltalamaya devam ediyor

Bingöl'de yol kesen bir grup PKK'lı, 2 iş makinesi ile 2 kamyonu ateşe verdi.

Edinilen bilgilere göre, olay, Karlıova ilçesi Çukurtepe köyü yakınlarında meydana geldi. Burada Bingöl-Erzurum karayolunu kesip, yoldan geçen araçları durdurarak, kimlik kontrolü yapan PKK'lı grup, daha sonra da Herdo Deresi mevkiinde bulunan özel bir firmaya ait taş ocağına gelerek, bir süre örgüt propagandası yaptı. Grup, daha sonra ise, taş ocağındaki iki iş makinesi ile yoldan geçen iki kamyonu, sürücülerini indirdikten sonra, üzerlerine benzin döküp, ateşe verdikten sonra kaçtı. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen güvenlik güçleri, PKK'lıların yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler