PKK ayağını baltaya vurdu!

Hükümeti suçlayan Mehmetoğlu, BDP'yi ziyaret ederek katılma talebinde bulundu. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu terör örgütü PKK'ya sert tepki gösterdi.İBRET VERİCİ BİR OLAYDiyarbakır AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, PKK tarafından kaçır

PKK ayağını baltaya vurdu!

Hükümeti suçlayan Mehmetoğlu, BDP'yi ziyaret ederek katılma talebinde bulundu. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu terör örgütü PKK'ya sert tepki gösterdi.

İBRET VERİCİ BİR OLAY
Diyarbakır AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, PKK tarafından kaçırılan Fuat Mehmetoğlu serbest bırakılmadan ne kendisinin ne de partisinin bu konuyla ilgili açıklama yapacağını söyledi.

Fethullah Mehmetoğlu'nun istifasında oğlunun durumuyla ilgili herhangi bir zorlama olup olmadığını sorduğumuz Ensarioğlu, "Söylenecek çok söz var. Ancak yöneticimizin hayatı tehlikedeyken bir şey demek istemiyorum. Bu Türkiye için çok ibret verici bir olaydır. Bu kez baltayı ayaklarına vurdular. Fuat Mehmetoğlu bırakıldıktan sonra çok geniş kapsamlı bir açıklama yapacağım" dedi.

AKP Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan da Taraf'a yaptığı açıklamada, "Sayın Mehmetoğlu beni arayarak istifasını bildirdi. Gerekçelerine tabii kikatılmıyorum. Oğlunun durumuyla ilgili bir bilgim yok. Bir siyasetçinin üstelik seçim döneminde kaçırılması kabul edilemez" diye konuştu.

BAYDEMİR'İ ÖVDÜ
BDP'ye geçeceğinin sinyallerini veren Mehmetoğlu, "Bizim ilçemiz hizmet görmedi, kim bize hizmette yardımcı olursa o partiye geçerim. Mesela Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in Bismil İlçesi'ne yaptığı destekler biliniyor. Bize de bu destekler sağlanırsa biz de BDP'ye geçebiliriz" dedi. Başkan Mehmetoğlu, "Benim 3 eşim 21 çocuğum 7 gelinim 36 tane torunum var. Benimle kan bağı bulunan yaklaşık bin kişilik bir ailem var onlar da benimle birlikteler beni destekliyorlar" diye konuştu.

Fethullah Mehmetoğlu'nun oğlu Fuat Mehmetoğlu Diyarbakır'ın Hazro İlçesi'nde geçen 25 Mayıs gecesi PKK'lılar tarafından kaçırıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem