PKK askeri kışlaya saldırdı!

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan olaylar sebebiyle Hakkari'de bugün öğle saatlerinde olaylar çıktı.  Ramazan Baran ile Baki Akdemir’in öldürülmesini Yeni Mahalle'de protesto edenler, Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Fatih Bülbül

PKK askeri kışlaya saldırdı!
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan olaylar sebebiyle Hakkari'de bugün öğle saatlerinde olaylar çıktı. 
 
Ramazan Baran ile Baki Akdemir’in öldürülmesini Yeni Mahalle'de protesto edenler, Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Fatih Bülbül Kışlası'na taş ve molotof kokteyl ile saldırdı. Eylemciler askeri kışlanın isminin yazılı olduğu tabelayı molotof kokteyli atarak yaktı.
 
Askeri kışlada molotof ve taş yağmuruna tutulan askerler, olayı kışla içinden takip etti, eylemcileri dağıtmak için havaya ateş açtı. Kışla yakınında bulunanlar, çektikleri fotoğrafları medya ile paylaştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem