PKK 5 kamyonu yaktı

Siirt Valiliği’nce konuya ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, bugün saat 13.00 sıralarında Siirt’te faaliyet yürüten özel bir firmaya ait 2 kamyonun odun taşıdığı esnada Geçittepe mevkiinde silahlı terör örgütü mensupları tarafından yollarının ke

PKK 5 kamyonu yaktı

Siirt Valiliği’nce konuya ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, bugün saat 13.00 sıralarında Siirt’te faaliyet yürüten özel bir firmaya ait 2 kamyonun odun taşıdığı esnada Geçittepe mevkiinde silahlı terör örgütü mensupları tarafından yollarının kesildiği belirtilerek, şoförler indirildikten sonra araçların yakıldığı bildirildi.

Açıklamada, 12.30 sıralarında ise Eruh ilçesine bağlı Okçular köyünde parke döşeme işi yapan özel bir inşaat firmasına ait 3 kamyonun, Pervari ilçesi Doğanca köyü Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasındaki Hasantepe ziyaret mevkiinde PKK’lılar tarafından yakıldığı kaydedildi.

Her iki olayda can kaybının yaşanmadığı belirtilen açıklamada, araçları ateşe vererek kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede geniş çaplı operasyon ve adli tahkikat başlatıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler