PKK 4 kızı vahşice öldürmüş!

Siirt'te PKK'lı teröristlerin 4 genç kızın hayatını kaybettiği, 2 kızın da yaralandığı otomobile düzenlediği saldırıyı vahşice gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. Teröristlerin önce uzun namlulu silahlarla taradıkları otomobilin daha sonra yanına giderek, i

PKK 4 kızı vahşice öldürmüş!

Siirt'te PKK'lı teröristlerin 4 genç kızın hayatını kaybettiği, 2 kızın da yaralandığı otomobile düzenlediği saldırıyı vahşice gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. 

Teröristlerin önce uzun namlulu silahlarla taradıkları otomobilin daha sonra yanına giderek, içeride can çekişen kızların üzerine el bombası attıkları açıklandı. Kızların bulunduğu otomobile tam 82 merminin isabet ettiği belirtildi.

Siirt'te önceki gece PKK'lı teröristlerin Zeynep Evin, Nergis Evin, Kevser Çekin ve Nurcan Olgaç'ın hayatını kaybettiği Nuran Evin ile Gülcan Olgaç'ın da yaralandığı otomobile el bombalı ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırının detayları ortaya çıktı. Siirt polisinin yaptığı incelemede ortaya çıkan katliamın tüm ayrıntıları Valilik tarafından açıklandı.

Saldırının Polis Meslek Yüksekokulu'na 300 metre mesafede meydana geldiği belirtilen açıklamada, 06 LML 56 plaka sayılı otomobilin (Renault Megane) yolun sağında ve solunda pusu kuran teröristlerce çapraz ateşe tutulduğu açıklandı. Saldırı sırasında sürücünün kontrolundan çıkan otomobilin direksiyonunun sola kırılı vaziyette geriye gelip temponun kaldırıma çarpması sonucu durduğu belirten açıklamada, yolun her iki tarafında bulunan teröristerin ateşe devam ettiği ve araca her iki taraftan yanaştıkları ifade edildi.

CAN ÇEKİŞEN KIZLARA EL BOMBASI FIRLATILDI
Saldırıda yolun sol tarafında bulunan teröristin aracın şoför kapısına yaklaşıp elindeki el bombasını attığı, aynı istikametten gelen diğer teröristin de yine başka bir el bombasını içeriye bıraktığı öğrenildi. Açıklamada, sağ taraftan araca yaklaşan diğer iki teröristten biri ise el bombasını atmaya çalışırken elinde patlayarak olay yerinde öldüğü anlaşıldı. Diğer teröristlerin ölen teröristin silahını alarak Kasaplar Deresi Mevkii'ne kaçtıkları kaydedildi.

OTOMOBİLDE 82 MERMİ GİRİŞİ VAR
Teröristlerin uzun namlulu silahlarla ateş açtığı otomobile 82 adet merminin isabet ettiği ayrıca atılan el bombası sonucu oluşan şarapnel çıkışı delikleri ortaya çıktı.

Açıklamada, saldırının ardından olay yerinde yapılan incelemede 114 adet boş kovan bulunduğu belirterek, "Bunun toplamda 4 şarjör ettiği düşünüldüğünde her bir teröristin bir şarjör kullandığı anlaşıldığından 4 teröristin olayı karıştığı anlaşılmıştır" denildi.

Olay yerinde yapılan incelemede ise ölen teröristen elde edilen kütüklük, 2 şarjör, 60 Kalaşnikof fişeği, 1 dürbün, 2 savunma tipi el bombası, 114 Kalaşnikof tüfeğe ait boş kovan, 3 el bombası pimi, 1 çok amaçlı bıçak ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler