PKK 3 kişiyi kaçırdı

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde dün akşam saatlerinde yol kesen PKK'lılar demiryolu inşaatı şantiyesinde çalışan 1 müteahhit ile 2 işçiyi kaçırıp, araçlarını yaktı.Bingöl'ün Genç İlçesi Suveren Mevkii'nde dün saat 19.00 sıralarında yol kesen bir grup PKK'lı, Bi

PKK 3 kişiyi kaçırdı

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde dün akşam saatlerinde yol kesen PKK'lılar demiryolu inşaatı şantiyesinde çalışan 1 müteahhit ile 2 işçiyi kaçırıp, araçlarını yaktı.

Bingöl'ün Genç İlçesi Suveren Mevkii'nde dün saat 19.00 sıralarında yol kesen bir grup PKK'lı, Bingöl-Muş arasındaki demiryolu şantiyesinde çalışanların içinde bulunduğu özel bir aracı silah tehdidi ile durdurdu. İftar yapmak için ilçe merkezine giden bir müteahhit ile işçiyi indirdikten sonra araç ateşe verilerek yakıldı. PKK'lılar daha sonra müteahhit ile 2 işçiyi yanlarına alarak ormanlık alana kaçtı. Olayın duyulması üzerine bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem