PKK 3 kişiye 300 bin $ istiyor!

Bitlis’in Tatvan İlçesi’nde bir grup PKK’lı tarafından kaçırılan GSM operatörlerinde çalışan 5 kişiden 2’si, serbest bırakıldı.Tatvan’a 30 kilometre uzaklıktaki Yelkenli Köyü Andere bölgesi yakınlarındaki baz istasyonda meydana gelen arızayı gidermek için

PKK 3 kişiye 300 bin $ istiyor!

Bitlis’in Tatvan İlçesi’nde bir grup PKK’lı tarafından kaçırılan GSM operatörlerinde çalışan 5 kişiden 2’si, serbest bırakıldı.

Tatvan’a 30 kilometre uzaklıktaki Yelkenli Köyü Andere bölgesi yakınlarındaki baz istasyonda meydana gelen arızayı gidermek için giden 5 GSM çalışanı, 23 Ağustos gecesi bir grup terörist tarafından kaçırılmıştı. 5 kişiden Mehmet Burak ve Adnan Başak önceki gece saat 01.30 sıralarında kaçırıldıkları yerin yakınlarında serbest bırakıldı. Burak ile Başak, savcılıkta alınan ifadelerinin ardından ailelerine kavuştu. Başak, “3 arkadaşımın hayatı 300 bin dolara bağlı. 300 bin dolar verilirse arkadaşlarımızın serbest bırakılacağını söylediler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler