PKK 2 kişiyi öldürdü

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının roketli ve silahlı saldırısı sonucu 2 vatandaş hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, bir grup PKK'lı terörist tarafından sokağa çıkma yasağının 6 gündür sürdüğü Cizre ilçesinin Nur Mahallesi'n

PKK 2 kişiyi öldürdü

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının roketli ve silahlı saldırısı sonucu 2 vatandaş hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, bir grup PKK'lı terörist tarafından sokağa çıkma yasağının 6 gündür sürdüğü Cizre ilçesinin Nur Mahallesi'nde zırhlı polis aracına roketli saldırı düzenlendi. Ancak roket sokaktaki bir eve isabet ederken, evde bulunan B.S. (50) adlı vatandaş yaralandı. Yaralı vatandaş, yakınları tarafından bindirildiği otomobille hastaneye götürülmek istendi. Ancak PKK'lılar bu kez de otomobile ateş açtı. Saldırıda, otomobilde bulunan S.S. (50) adlı vatandaş da yaralandı. 2 yaralı vatandaş hastaneye yetiştirilmeye çalışılırken yolda hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan teröristlerin yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem