Piyasalarda tansiyon tavan yaptı!

Yaşanan terör saldırılarıyla artan tedirginlik ve erken seçim ihtimalinin öne çıktığına yönelik açıklamalar piyasaları olumsuz etkiliyor. Dün yüzde 1'in üzerinde değer kazanan dolar bugüne de yükselişle başladı. Dolar sabah saatlerinde 2.7415 TL'ye kadar

Piyasalarda tansiyon tavan yaptı!

Yaşanan terör saldırılarıyla artan tedirginlik ve erken seçim ihtimalinin öne çıktığına yönelik açıklamalar piyasaları olumsuz etkiliyor. 

Dün yüzde 1'in üzerinde değer kazanan dolar bugüne de yükselişle başladı. Dolar sabah saatlerinde 2.7415 TL'ye kadar çıktı. Euro ise 3.0111 TL'yi gördü.

Haftaya 2.6550 civarında başlayan dolar/TL  hafta boyunca hem koalisyon görüşmelerine, hem de Suruç'taki patlamanın ardından artan güvenlik endişeleriyle neredeyse her gün gelişmekte olan para birimlerinden negatif ayrışarak yukarı yönlü bir trend izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem