Pirana saldırısı hastanelik etti

 Samsun'un Havza ilçesinde iş yerinde akvaryum temizliği yapan bir kişi pirana tarafından ısırılarak hastanelik oldu.Edinilen bilgiye göre, ilçenin İcadiye Mahallesi'nde damadı Ersin Kılıç'a ait iş yerinde akvaryumu temizleyen Hayri Deveci'nin (79), elini

Pirana saldırısı hastanelik etti

 

Samsun'un Havza ilçesinde iş yerinde akvaryum temizliği yapan bir kişi pirana tarafından ısırılarak hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin İcadiye Mahallesi'nde damadı Ersin Kılıç'a ait iş yerinde akvaryumu temizleyen Hayri Deveci'nin (79), elini bir anlık dikkatsizlik sonucu akvaryum içindeki pirana ısırdı. Sol elinde doku zedelenmesi olan yaşlı adam, Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada eline 3 dikiş atılan Deveci, daha sonra taburcu edildi.

Olayla ilgili bilgi veren iş yeri sahibi Ersin Kılıç, akvaryum temizliği yaptığı sırada kayın pederi Hayri Deveci'nin iş yerine geldiğini ve kendisine yardım etmeye çalıştığını söyledi.

Kayınpederini pirana konusunda uyardığını belirten Kılıç, ''Akvaryumu temizlerken piranayı kabın içine koymuştum. Temizlik bittikten sonra piranayı akvaryuma koymak için kendisinden istedim. Bir anda pirananın kayınpederimin elini ısırdığını gördüm. Hemen piranayı tutarak akvaryumun içine attım. Kayınpederimin elinde doku zedelenmesine bağlı olarak yarılma oluşmuştu, hastaneye götürerek dikiş attırdım'' dedi.

Kendisinin 3 yıldır piranaya baktığını ifade eden Kılıç, bugüne kadar böyle bir olay yaşamadığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler