Pınar Altuğ neden böyle dedi?

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir otel açılışına katılan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti kızları Su ile birlikte gönüllerince eğlendi. Dört yıl önce evlenen ve yaş farkı nedeniyle gündemi meşgul eden Altuğ ve Atacan çifti kızları Su ile mutluluklarını bi

Pınar Altuğ neden böyle dedi?

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir otel açılışına katılan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti kızları Su ile birlikte gönüllerince eğlendi.

 

Dört yıl önce evlenen ve yaş farkı nedeniyle gündemi meşgul eden Altuğ ve Atacan çifti kızları Su ile mutluluklarını bir kez daha gözler önüne serdiler.

 

Katıldıkları açılışta boy gösteren çiftin kızları Su’yun babasına olan hayranlığı dikkatlerden kaçmadı. Oldukça utanğaç tavırları olan Minik Su her fırsatta babası Atacan’ı öpücüklere boğdu.

 

Enrico Macias konserini dinleyen mutlu çift Macias’ın şarkılarına eşlik etti. Konseri sahne önüne attıkları minderlerin üstünde oturarak izleyen çift gönüllerince eğlendi.

 

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan çift kızlarından bahsederek “Ben çok şanslı bir anneyim Su çok uslu bir çocuk. Böyle bir çocuk herkesin başına, arkadaşlarımızın da çocukları var ve çocukları karşılaştırma şansımız oluyor böylelikle ne kadar şanslı bir anne baba olduğumuzu anlıyoruz”dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler