Pilotun dedikleri herkesi şaşırttı!

THY’nin dünkü İstanbul-Beyrut seferi uçağının kaptan pilotu Yılmaz Ö., 2 pilotun (Murat Akpınar ve Murat Ağca) Beyrut’ta kaçırılmasını protesto ettiği için seferi yapmayacağını anons ederek uçaktan indi.Ö.  hakkında soruşturma başlatıldı. İstanbul-Beyrut

Pilotun dedikleri herkesi şaşırttı!

THY’nin dünkü İstanbul-Beyrut seferi uçağının kaptan pilotu Yılmaz Ö., 2 pilotun (Murat Akpınar ve Murat Ağca) Beyrut’ta kaçırılmasını protesto ettiği için seferi yapmayacağını anons ederek uçaktan indi.

Ö.  hakkında soruşturma başlatıldı. İstanbul-Beyrut seferini yapmaya hazırlanan THY’nin uçağın yolcu alımı tamamlandıktan sonra Kaptan Pilot Yılmaz Ö., İngilizce ve Türkçe yaptığı anonsta THY’nin 2 pilotunun Beyrut’ta kaçırılmasını protesto ettiğini ve Beyrut seferini gerçekleştirmeyeceğini söyledi. Ö. anonsun ardından uçaktan indi. Uçağın 151 yolcusu yeni kaptan pilotun uçağa gönderilmesinin ardından Beyrut’a gitti. Yılmaz Ö. gazetecilerin sorularını “Benim size açıklama yapma yetkim yok. Teşekkür ederim” diyerek yanıtsız bıraktı. THY yetkilileri, Yılmaz Ö. hakkında idari soruşturma başlatıldığını ve soruşturma bitene kadar pilotun uçmasına izin verilmeyeceğini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem