'Pilotlar bizde değil'

El Zubi, şunları söyledi: “2 pilotla ilgili bilgimiz yoktur. Bizim temennimiz canlı, hayır ve selamet içerisinde olmalarıdır. Suriye’nin bir saldırı yapmadığının altını çiziyorum. Türkiye uçağı Suriye bölgesine girmiştir. Meçhul bir hedef olarak karşılık

'Pilotlar bizde değil'

El Zubi, şunları söyledi: “2 pilotla ilgili bilgimiz yoktur. Bizim temennimiz canlı, hayır ve selamet içerisinde olmalarıdır. Suriye’nin bir saldırı yapmadığının altını çiziyorum. Türkiye uçağı Suriye bölgesine girmiştir. Meçhul bir hedef olarak karşılık verilmiştir. Suriye kesinlikle hiçbir Türk uçağını düşürmek istememiştir. Türkiye halkı bizim kardeşlerimizdir. Sakinlikle mesele anlaşılmalıdır. Askeri çerçevede de bir sükûnet şarttır. Olan olay, bu uçak tanımlanamayan bir uçaktı ve çok alçak bir şekilde uçuyordu, bir füzeyle düşürülmedi. Kasıtlı olan bir mesele değildir.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem