Pembe oda cinayetinde şok eden olay!

Edinilen bilgiye göre, Dün akşam Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'nde meydana gelen olayda Gaziantep nüfusuna kayıtlı Leyla Avcı, amcasının oğlu Engin Avcı'yı öldürdüğü için 16 yıl hapis cezasına çarptırılan eşi Metin Avcı'yı ziyaret etmek için kayınpederi ve

Pembe oda cinayetinde şok eden olay!

Edinilen bilgiye göre, Dün akşam Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'nde meydana gelen olayda Gaziantep nüfusuna kayıtlı Leyla Avcı, amcasının oğlu Engin Avcı'yı öldürdüğü için 16 yıl hapis cezasına çarptırılan eşi Metin Avcı'yı ziyaret etmek için kayınpederi ve 3 çocuğuyla birlikte cezaevine geldi.

Cezaevindeki ziyaretin ardından Mehmet Avcı ve Leyla Avcı cezaevlerinde eşler için hazırlanan ‘Pembe Oda' adıyla tabir edilen odaya geçti. Bu sırada Mehmet Avcı odaya meyve tabağı ve meyve bıçağı getirdi. Amcasının oğlu Engin Avcı'yı eşine tecavüz ettiği iddiasıyla öldüren Mehmet Avcı eşiyle bu konu yüzünden tartışmaya başlayınca odaya getirdiği bıçakla genç kadının boğazını kesti.

Kanlar içinde yerde kalan Leyla Avcı olay yerinde hayatını kaybederken, Metin Avcı meyve bıçağıyla bileklerini keserek intihara kalkıştı. Cezaevi görevlilerin odaya girmesiyle baygın bir halde bulunan Metin Avcı ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

Hastanedeki tedavisi tamamlanan Metin Avcı savcılıkta alınan ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme Avcı'nın ikinci cinayetten dolayı tutuklanmasına karar verdi.

Avcı ifadesinde eşiyle aralarında bir problem olmadığı daha öncede kaldığı cezaevlerinde baş başa görüştüklerini belirterek, tecavüz meselesi yüzünden aralarında tartışma yaşandığı söyledi. Eşi Leyla Avcı'yla aralarında tartışma çıkması yüzünden eşofmanının ipiyle eşini boğmaya çalıştığı belirten Avcı başarılı olamayınca meyve bıçağını karısının boğazı kestiğini söyledi.

Öte yandan 3 çocuk annesi Leyla Avcı, ailesinin yaşadığı Malatya'da yarın toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem