Peker'e bir tutuklama daha!

Ergenekon sanığı Peker, bu kez de gizli tanığı tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı.Ergenekon davasında tutuklu yargılanan Sedat Peker, davanın gizli tanığı Poyraz'ı ifadesini değiştirmesi için tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Peker ayrıca, Kelebek

Peker'e bir tutuklama daha!

Ergenekon sanığı Peker, bu kez de gizli tanığı tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Ergenekon davasında tutuklu yargılanan Sedat Peker, davanın gizli tanığı Poyraz'ı ifadesini değiştirmesi için tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Peker ayrıca, Kelebek operasyonu davası kapsamında hükümlü olarak cezaevinde bulunuyor.

Gizli tanık 'Poyraz'ın ifadesini değiştirmesi için tehdit edildiği gerekçesiyle yürütülen soruşturma kapsamında, Ergenekon davasının tutuklu sanığı Sedat Peker ifade verdi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda, soruşturma savcısı İsmail Işık tarafından sorgulanan Peker, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Peker'in, adamlarına gizli tanık Poyraz'ı ifadesini değiştirmesi için tehdit ettirdiği yönündeki iddiaları reddettiği belirtildi.

Nöbetçi İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Peker, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı. Peker, daha sonra tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'ne götürüldü.

Ergenekon kapsamında da tutuklu yargılanan Peker, Kelebek operasyonuna ilişkin açılan dava kapsamında ise hükümlü olarak cezaevinde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler