Peker kendisini vuranı açıkladı

Şişli’de bir gece kulübünde ayağından vurulan Olgun Peker, tedavi gördüğü hastanede kendisini kimin vurduğunu söyledi.Şike soruşturmasının bir numaralı sanığı olarak tutuklu yargılanan ve ardından serbest bırakılan Olgun Peker bir barda ayağından vurulara

Peker kendisini vuranı açıkladı


Şişli’de bir gece kulübünde ayağından vurulan Olgun Peker, tedavi gördüğü hastanede kendisini kimin vurduğunu söyledi.

Şike soruşturmasının bir numaralı sanığı olarak tutuklu yargılanan ve ardından serbest bırakılan Olgun Peker bir barda ayağından vurularak yaralandı. Vurulan Peker, Özel Alman Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eski Giresunspor Başkanı Olgun Peker, Şişli'de Cahide Bar'da saat 22:30 sıralarında ayağından vuruldu. Silahlı saldırı sonucu vurulan Peker, Özel Alman Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri gece kulübünde delil çalışması başlattı. Polisin bardaki güvenlik kameralarını incelemeye aldığı öğrenildi.

ZANLININ İSMİNİ SÖYLEDİ

Şike soruşturması davasının sanıklarından Olgun Peker, tedavi gördüğü hastanede Cinayet Büro Amirliği dedektifleri ile görüştü. Resmi ifadesi alınmayan Peker, hastanede kendisini vuran kişinin Onur Ö. olduğunu söyledi. Yapılan baskınlarda zanlının izine rastlamadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler