Peker Açıkalın yeniden hastanede

Sanatçı Peker Açıkalın, tansiyon düşüklüğü nedeniyle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu iyi olan sanatçı kardiyoloji servisinde gözetim altında tutuluyor. Bugün öğleden sonra tansiyon düşüklüğüne bağlı olarak Sakarya Eğitim ve Ara

Peker Açıkalın yeniden hastanede

Sanatçı Peker Açıkalın, tansiyon düşüklüğü nedeniyle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu iyi olan sanatçı kardiyoloji servisinde gözetim altında tutuluyor.

Bugün öğleden sonra tansiyon düşüklüğüne bağlı olarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Peker Açıkalın'ın ilk müdahalesi, merkez kampüsteki acil serviste yapıldı. Açıkalın, daha sonra Kardiyoloji Servisi'nde gözetim altına alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sakarya İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş, sanatçının durumunun iyi olduğunu söyledi.

Sanatçı Peker Açıkalın, bir süre önce İstanbul'da trafik polisiyle tartıştıktan sonra kalp krizi geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede elektroşokla hayata döndürülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem