Pehlivanlar er meydanına çıktı

 Kadıköy Er Meydanı'nda yapılan güreşlere, 14 kategoride 267 pehlivan katıldı. Kırkpınar'da başpehlivanlık unvanıyla güreşen pehlivanların da boy gösterdiği müsabakalar, 35 dereceye ulaşan sıcağa rağmen büyük mücadeleye sahne oldu.  Başpehlivanlık için İs

Pehlivanlar er meydanına çıktı

 

Kadıköy Er Meydanı'nda yapılan güreşlere, 14 kategoride 267 pehlivan katıldı. Kırkpınar'da başpehlivanlık unvanıyla güreşen pehlivanların da boy gösterdiği müsabakalar, 35 dereceye ulaşan sıcağa rağmen büyük mücadeleye sahne oldu. 
 
Başpehlivanlık için İsmail Balaban ve Sermet Bulut karşılaştı. Yaklaşık 20 dakika süren mücadele sonunda İsmail Balaban, Kadıköy Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin başpehlivanı oldu. İkinciliği Sermet Bulut, üçüncülüğü ise Mehmet Yeşilyeşil kazandı. Başaltı karşılaşmalarında ise Antalyalı pehlivan Davut Cansev birinci olurken, ikinci Oktay Sancak, üçüncü Faruk Koca oldu. Minik pehlivanların güreşleri de seyirciler tarafından ilgiyle izlendi.
 
110 BİN LİRAYA GÜREŞ AĞASI OLDU
 
Güreş ağalığı için yapılan açık artırmayı, 110 bin lira ile işadamı Ümit Balcı aldı. Ümit Balcı, güreş ağası seçilmesinin ardından davul zurna eşliğinde seyircileri selamladı. Kadıköy Belediye Başkanı AK Parti'li Adem Ayat, güreşlerden elde edilen gelirin, Kadıköy Çok Programlı Lisesi ek binasının yapımı için kullanılacağını aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler