Pazarcıların kavgası cinayetle bitti

Mersin'de pazar yerinde izinsiz olarak sigara satmak isteyen grup ile pazar yeri yöneticileri arasında çıkan kavgada, bir genç bıçaklanarak öldürüldü.Edinilen bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi'ndeki semt pazarında izinsiz olarak kaç

Pazarcıların kavgası cinayetle bitti

Mersin'de pazar yerinde izinsiz olarak sigara satmak isteyen grup ile pazar yeri yöneticileri arasında çıkan kavgada, bir genç bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi'ndeki semt pazarında izinsiz olarak kaçak sigara satmak isteyen A.Ç. ile pazar yöneticileri arasında tartışma yaşandı. Her iki tarafın yakınlarının da katıldığı tartışma, kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda pazar yeri yöneticilerinden Sedat Baykar (27) ile kendisini ziyarete gelen arkadaşı Okan Toros (18) ağır yaralandı. Göğsünden bıçaklanan Okan Toros kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, Baykar'ın tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Olaydan sonra çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karıştığı belirlenen 5 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Nevzat K. (29) tutuklanırken, 4 kişi ise "adli kontrol" kapsamında serbest bırakıldı. Olayla ilgili 1 kişinin de arandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler