Paylaştığı banyo fotoğrafı olay oldu

Eşiyle aralarında sosyal medyada fotoğraf paylaşım savaşı başlatan Millie Mackintosh'in, eşi tarafından paylaşılan son fotoğrafı büyük şaşkınlık yarattı.Ünlü modelin eşi Green, bu salı sosyal medyada Miilie'nin banyo fotoğrafını 1 milyon takipçiye sunmada

Paylaştığı banyo fotoğrafı olay oldu

Eşiyle aralarında sosyal medyada fotoğraf paylaşım savaşı başlatan Millie Mackintosh'in, eşi tarafından paylaşılan son fotoğrafı büyük şaşkınlık yarattı.

240720150053430428564_2.jpg

Ünlü modelin eşi Green, bu salı sosyal medyada Miilie'nin banyo fotoğrafını 1 milyon takipçiye sunmadan önce televizyon'da talk showda paylaşmaya karar vermiş...

Mr Green, "Bu kötülük sayılmaz." deyip, fotoğrafı bir de Millie'nin kendi telefonundan çekip altına şunları ekledi: Şu an eşinin seni banyoda traş olurken yakaladığı ve görüntüleri senin telefonundan çekip paylaştığı o muhteşem an' diyerek o özel anı sosyal medyada paylaştı.

240720150054290424440_2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler