Patrondan nasıl intikam aldılar?

İşten çıkartılan Ahmet Kalekahyası ve Gülay Özsalbaş, patronlarından intikam almak için sabıkalı bir hırsızla anlaştı. Patronun arabasını çalan hırsız, parasını alamayınca ortalık karıştı ve suç ortaklığı ortaya çıktı.Adana Merkez Osmangazi İlçesi Altıpar

Patrondan nasıl intikam aldılar?

İşten çıkartılan Ahmet Kalekahyası ve Gülay Özsalbaş, patronlarından intikam almak için sabıkalı bir hırsızla anlaştı. Patronun arabasını çalan hırsız, parasını alamayınca ortalık karıştı ve suç ortaklığı ortaya çıktı.

Adana Merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Mahallesi’nde medikal ürünler satan Emin Parlak’ın yanında çalışan Ahmet Kalekahyası (44) ve Gülay Özsalbaş (43), geçen Aralık ayında işten çıkartıldılar. İddiaya göre tazminatlarını alamayan ve arkadaş oldukları öne sürülen Kalekahyası ve Özsalbaş, Emin Parlak’tan intikam almak için evinde sakladığını bildikleri iş sözleşmelerini çaldırıp, yırtarak kendisinden intikam almaya karar verdiler.

İkili, hırsızlık suçundan kaydı bulunan ve dönercilik yapan İsmail Kurubaş (25) ile anlaştılar. Kalekahyası ve Özsalbaş, eski patronlarının evine girip burada bulunan iş sözleşmelerini çalıp, kendilerine teslim etmesi halinde Kurubaş ile 50 bin TL karşılığında anlaştılar. Kurubaş, iş sözleşmelerini alarak kaçtı.

Daha sonra anlaştığı kişileri arayan Kurubaş, vaad ettikleri parayı getiremeyen Kalekahyası ve Özsalbaş’a sinirlenince, bu kez Emin Parlak’ı arayıp, evindeki sözleşmeleri kendisinin çaldığını ve 15 bin TL karşılığında verebileceğini söyledi. Parlak durumu polise bildirdi. Polis, Ahmet Kalekahyas ve Gülay Özsalbaş ve suç ortakları İsmail Kurubaş ile kendilerine yardımcı olan Hakan Ayhan’ı gözaltına aldı.

’Hırsızlık’, ’Hırsızlığa aracılık’, ’Şantaj’ ve ’Mala zarar vermek’ suçundan savunmalarını yapan şüphelilerden Gülay Özsalbaş nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, üç şüpheli tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem