Patlayıcı yapımında kullanılıyor: Tam 20 ton !

Mardin'de atıl durumdaki bir kulübede, 20 ton amonyum nitrat gübresi ele geçirildi.Edinilen bilgilere göre, Mardin-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan özel bir sürücü kursuna ait arazideki kulübenin arkasında patlayıcı madde yapımında kullanılan 20 ton a

Patlayıcı yapımında kullanılıyor: Tam 20 ton !

Mardin'de atıl durumdaki bir kulübede, 20 ton amonyum nitrat gübresi ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Mardin-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan özel bir sürücü kursuna ait arazideki kulübenin arkasında patlayıcı madde yapımında kullanılan 20 ton amonyum nitrat gübreyi gören vatandaşlar, jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Daha sonra arazi sahibi Abdurrahman Arı'yı çağıran jandarma, sözkonusu durumdan haberdar olup, olmadığını sordu.

Gübrenin kendisine ait olmadığını ifade eden Arı, "Ben köyde oturuyorum, dün gece muhtar beni aradı. Arazinde gübre olduğunu söyledi. Bende gübreden haberim yok dedim. Bugün tekrar aradı ve jandarmanın arazinin başında seni beklediğini söyledi. Bende kalkıp arazime geldim. Gübre benim değil ve kimin bıraktığını da bilmiyorum." dedi.

Jandarma, 400 torbanın içerisinde bulunan amonyum nitratla ilgili incelemelerini sürdürürken, patlayıcı madde yapımında kullanılan söz konusu gübrelerin götürülmesi için kamyon gelmesi bekleniyor.

Patlayıcı yapımında kullanılıyor: Tam 20 ton !

Patlayıcı yapımında kullanılıyor: Tam 20 ton !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler