Patlamada yaralı Türkler var !

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi’nin karşısında bulunan Suriye’nin Haseki kentine bağlı Resulayn İlçesi, bu sabah Suriye ordusuna ait uçaklarla bombalandı. Patlamada 1’i asker 3 Türk vatandaşı yaralandı. Belediye Başkanı, "Böyle devam ederse Ceylanpınar b

Patlamada yaralı Türkler var !

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi’nin karşısında bulunan Suriye’nin Haseki kentine bağlı Resulayn İlçesi, bu sabah Suriye ordusuna ait uçaklarla bombalandı. Patlamada 1’i asker 3 Türk vatandaşı yaralandı. Belediye Başkanı, "Böyle devam ederse Ceylanpınar boşaltılmalı" dedi.

Yerleşim birimlerine düşen bombanın patlamasıyla Ceylanpınar’da birçok yerleşim yerinin camları kırıldı, gökyüzünü dumanlar kapladı. Patlamayı duyan ve Ceylanpınar’ın isabet almasından endişe eden insanlar arasında büyük panik yaşandı.
 
Günlerdir şiddetli çatışmaların meydana geldiği ve önemli ölçüde muhaliflerin kontrolüne geçen Ceylanpınar sınırındaki Suriye’nin Resulayn İlçesi, bu sabah Suriye ordusu tarafından uçaklarla bombalandı. Sabah ilk olarak saat 09.00 sıralarında Resulayn üzerinde bir helikopterin uçuş yaptığı görüldü.
 
Muhalifler, helikoptere uçaksavar ve otomatik tüfeklerle ateş etti. Bu sırada Suriye tarafından ateşlenen bir roket, sınırı geçerek Ceylanpınar’da yerleşim birimlerine 500 metre uzaklıktaki Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde (TİGEM) bulunan boş araziye düştü. Bu gelişme sonrası güvenlik güçleri alarma geçerken, TİGEM’de bulunan güvenlik görevlileri de çelik yelek giyip uzun namlulu tüfekleriyle nöbet tutmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem